UPD Talents biedt uitkomst voor kleinere operationele vraagstukken

Amstelveen - 21 augustus 2019

Na ‘Op de koffie bij…’ en het exclusieve ‘Leading Change’-programma, breidt UPD met de introductie van ‘UPD Talents’ opnieuw zijn dienstverlening uit. De specialist in Lean, Six Sigma, Agile en Scrum, wil met de nieuwe dienst jong talent verbinden met bedrijven en organisaties die bezig zijn met verbetering. Een unieke kans om talentvolle lean-professionals, tegen een vriendelijk tarief, in te huren om operationele vraagstukken op te lossen.

“De afgelopen jaren hebben we ontelbaar veel bedrijven geholpen met verbetertrajecten”, licht Joris van de Lindeloof, directeur van UPD, toe. “Wat we vaak zien is dat bij veel van deze bedrijven de wat kleinere operationele vraagstukken blijven liggen, met als gevolg dat al die ‘kleinere’ vraagstukken gezamenlijk leiden tot negatieve resultaten. UPD Talents focust zich dan ook met name op het verbeteren van deze relatief kleinere operationele vraagstukken.”

Kwaliteitsnorm

Om de kwaliteitsnorm van de eigen dienstverlening te borgen doorlopen de talenten van UPD, vóór dat zij klanten gaan helpen met verbetering, elk het talentprogramma. “Of je nu een senior consultants inhuurt of één van onze talenten; we garanderen altijd dezelfde hoge kwaliteit af te leveren. Om dat te borgen doorlopen de talenten uit onze pool elk ons speciaal daarvoor ontwikkelde talentprogramma. Hierin worden ze verder opgeleid en klaargestoomd om in de toekomst als volwaardig UPD-consultant te kunnen opereren.” Ter versterking van de belofte om hoge kwaliteit af te leveren, wordt elk talent gekoppeld aan een geroutineerde lean-expert van UPD die over de schouder meekijkt tijdens het uitvoeren van verbetertrajecten. Ze geven tips en helpen wanneer dat nodig is.

De talenten

“De young professionals van nu zijn de experts van de toekomst. Met die gedachten zijn we op zoek gegaan naar jong talent met enkele jaren praktijkervaring die we kunnen helpen om het potentieel dat in hen zit optimaal te benutten. De talenten uit onze pool hebben dan ook elk de drang en ambitie om zich te blijven ontwikkelen. Ze zijn niet bang om voor een groep te staan en de handen uit de mouwen te steken. Bovendien zijn deze bevlogen professionals altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied. Zo is een UPD-talent een absolute aanwinst voor elke organisatie”, eindigt van de Lindeloof.

Meer weten?

Heb jij behoefte aan een ambitieuze verbeterkracht die helpt bij een lopend of komend operationeel vraagstuk? Dan is een UPD Talent de juiste persoon voor jou. Meer informatie over de talenten en de opdrachten die zij hebben uitgevoerd vind je op upd.nl/talent-programma. Mocht je vragen hebben laat dan je gegevens achter via het contactformulier op de website.

Ander nieuws